על מפיות וקיפולים

אביזרים לעיצוב שולחן, חדשות, קיפול מפיות הוספת תגובה

כאשר עורכים שולחן כדאי להתייחס גם לקיפולי מפיות, מצד אחד כי  זה מוסיף ומשדרג את השולחן, ומצד שני כי  זה מעביר מסר לאורחים שעשית מאמץ מיוחד לערוך את השולחן יפה. את המפיות ניתן להניח על השולחן או על הצלחת, או בתוך הכוס- אין חוקים להנחת המפיות, העיקר שיהיה מראה דקורטיבי ומעניין.

 

דבר ראשון שכדאי להביא בחשבון כאשר מתחילים לקפל מפיות היא המטרה? האם מעדיפים לקפל את המפיות לקישוט על השולחן, או  שהמפיות  יהיו מקופלת באופן כזה שיהפכו לעיטור לסכו"ם (קיפול כיס)? הפעם אתמקד בקיפולי כיס, נייר ובד. קיפול כיס נקרא כך בצדק, מכוון שהוא משמש ככיס לסכו"ם, כמו כן קיפול זה אידיאלי להסתרת הסכו"ם במידה והוא לא תואם או שרוצים לשלב בין שתי סטים של סכו"ם.

 טיפים על קצה "המפית"…

*ישנם מגוון רחב של מפיות מנייר, בעלות שתי שכבות או יותר. שימוש במפיות נייר מהווה יתרון למארחים בגלל הנוחות והנגישות הקלה. כדאי להשתמש בשילוב של שתי מפיות,בד ונייר, כך שמפית הבד תשמש כמצע על הרגל, ומפית הנייר לניגוב הפה/ידיים.

* מפית מרובעת בגודל של כ -45 ס"מ הינה הנוחה והקלה ביותר כדי ליצור קיפולים דקורטיביים.

* כאשר השולחן עמוס, מומלץ להניח את המפית בתוך הכוס או על הצלחת.

שיתוף ורשתות חברתיות:
  • Print this article!
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • E-mail this story to a friend!
  • LinkedIn
  • Live
  • RSS
  • TwitThis

6 תגובות ל “על מפיות וקיפולים”

  1. התגובה של שרון:

    איזה כיף לקרוא ולראות את היופי הזה.
    יאללה מתי הספר הבא?

  2. התגובה של רויטל:

    ממש יפה..
    האם תוכלי להראות עוד סוגים של קיפולי מפיות וחבקים?

  3. התגובה של הילה:

    אהבתי את הקיפול הראשון שמסתיר את הסכום…
    האם את יכולה לתת דוגמא לקיפול מיוחד לחג?

  4. התגובה של נעמה:

    איריס פשוט ויפה,אשמח לעוד רעיונות של קיפולי מפיות
    גמר חתימה טובה.

  5. התגובה של אילנה:

    איך מעצבים עם מפיות נייר. הן לא גמישות וניתנות לעיצוב כמו אלו מהבד.

  6. התגובה של איריס:

    הי אילנה, יש לבחור באיכות טובה של מפית (מס שכבות), ולבחור קיפולי מפיות לא מסורבלות מבחינת טכניקת קיפול. כמובן שאפשר גם לשלב בין מפיות בד ונייר.
    בהמשך אתן "צעד אחר צעד" של קיפולי מפיות מנייר. בהצלחה,איריס

הוספת תגובה

התחבר RSS תגובות RSS פוסטים